top of page

Remote learning support

Public·4 members

Programare La Rar Focsani ~REPACK~ATENTIE:Sunt necesare 3 etape pt. a obtine o programare online:1. completarea formularului cu datele despre vehicul si despre dvs.2. posibilitatea alegerii zilei si orei preferate3. obtinerea numarului de programare
Programare La Rar FocsaniVa rugam sa introduceti cu atentie datele solicitate, deoarece orice eroare la completare va face ca programarea sa nu fie luata in considerare atunci cand va veti prezenta la Registrul Auto Roman pentru efectuarea activitatii.


Prima înmatriculare auto în România pentru vehiculele cumpărate din străinătate se va face după obținerea certificărilor necesare de la RAR. Pentru a obține aceste documente de la Registrul Auto Român este nevoie să faceți, în prealabil, o programare online, telefonic sau direct la sediul instituției.


Pentru imantricularea auto a unui vehicul la RAR este necesar sa te programezi pentru a depune actele necesare. Poti face o programare RAR online si alege reprezantanta RAR Iasi, Bucuresti, Cluj si alte orase apropiate, unde iti este usor sa te deplasezi. Este recomadat sa faci programarea de la un computer, intrucat telefonul s-ar putea sa nu fie compatibil cu sistemul RAR de programari si sa-ti fie anulata programarea. De asemenea, este necesar ca dispozitivul tau sa accepte cookies, pentru o programare cu succes.


Clienţii au posibilitatea de a anula telefonic o programare, la numărul 021.9672, dar şi online ( ). Pentru a putea efectua operaţiunea sunt necesare trei informatii: seria caroseriei (VIN), numărul programării şi numărul de telefon specificat atunci când a fost obtinută programarea.


In cazul in care doresti o colaborare cu o societate care pune accent pe profesionalism si pe promptitudine, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0766.517.322 pentru o programare la ITP Focsani.


Dupa cumpararea masini faceti o programare pentru RAR si inmatriculare, aceste programari se pot face online veti gasi link-uri mai jos pentru a face programarile online, acestea pot dura saptamani si chiar luni pana va vine randul, depinde de fiecare locatie.


Intrebare : am adus o masina din germania pentru cineva din familie, evident ca Contractul de vanzare cumparare, brieful mare si mic sunt acum pe numele meu.Cand pot face trecerea pe numele rudei si mai ales cum? AM fscut programarea la rar, merg scot numere rosii pe numele meu, asta e limpede, dupa fac un alt CVC pe numele persoanei ce se va inmatricula masina si cu acesta din urma merg la inmatriculare? sau ii fac unul acum inainte de numerele rosii si termin povestea?


Buna seara. Nu se spune in postarea dumneavoastra daca este sau nu necesar sa mai merg la RAR.Ca sa stiu daca trebuie sa fac programare sau nu.Eu acum sunt in Germania la lucru dar merg acasa peste 2 saptamani sias vrea sa rezolv in maxim o saptamana 2.Multumesc.


La Foarfeca si Briciul iti respectam timpul: nu astepti niciodata, orice programare dureaza maxim 45 de minute, avem locuri de parcare tot timpul iar programarea o poti face singur, instant, chiar de aici.


În cazul în ca programarea online se efectuează pentru o zi lucrătoare care ulterior este stabilită ca fiind nelucrătoare prin act normativ (lege, hotărâre de guvern) cererea se va depune în următoarele zile lucrătoare de luni și miercuri în termen de 30 de zile prin confirmarea programării iniţiale.


La Mago Design suntem foarte atenți la detalii și avem grijă de mașina ta pe tot parcursul operațiunii. Lucrăm doar pe bază de programare iar fiecare mașină în parte beneficiază de un anumit timp pentru ca rezultatul să fie ireproșabil.


Am fost blocat pentru reinspectie de către RAR a treia oară în 2ani lucru care mi se pare abuziv și discriminatoriu și despre care ar trebui să faceți și dvs sesizări acum că vi le am adus la cunoștință pentru că programarea nu și a mai avut rostul daca timpul de revizie s a triplat


Utilizarea acestui site (vreau itp.ro) este inutila. Am ajuns la stația itp la care am făcut rezervarea, iar angajații nu știau despre programare, menționând ca nu au auzit de posibilitatea programării prin intermediul vreau-itp.ro. Mai mult, au avut și o abordare ironica, intrebandu-ma dacă nu cumva am făcut rezervarea in alt oraș. Când le-am arătat mailul, nu au mai avut replica, dar mi-au cerut sa fac o alta programare, la ei, fără a mai utiliza varianta vreau-itp.ro.


Menționez că programarea online nu a fost recunoscută, atitudinea unui angajat a fost foarte neplăcută, a fost arogant, enervat si nu mi-a oferit ajutor în rezolvarea problemei. În consecință, nu am făcut itp-ul la ei


Am facut programare online. Ulterior am fost sunat pentru a fi anuntat ca de fapt la acea data si ora era programat altcineva . Am aflat si ca pretul este mult mai mare decat cel afisat pe site. Jalnici. Nu recomand. Sunt tepari, am mai aflat si din experienta trista a altor clienti


Am avut programare făcută si respectivul inspector sau ce era el sa face ca nu înțelege despre ce e vorba După mai multe discuți cu el mi-a zis sa ma duc a doua zi, ca nu are timp. Foarte neserioși din partea lor !


Nu am reusit sa fac ITP-ul desi am ajuns acolo la programare,intrucat statia nu era dezapezita si personalul a fost f neprietenos si nu a fost capabil sa estimeze in cat timp ar elibera statia.Nu recomand locatia.


Am ajuns acolo la ora programată și surpriza, stația de ITP era închisă. După ce am cerut răspunsuri la persoana care trebuia să-mi efectueze inspecția acesta a spus ca nu știe nimic despre nici o programare și ca stația nu mai este funcțională de o săptămâna. Am făcut inspecția la prima stație ITP întâlnită in cale la aceeași bani.


Nu am facut nici o inspectie!! Ca la ei nu se face programare si de cand am ajuns pana am plecat au "gasit" ei numai defecte pt a lua spaga !!! Am plecat la alta statie itp si culmea nu mai avea masina nici un defect si nici nu mi s.a cerut spaga ca aici. NU RECOMAND SUB NICI O FORMA !!!!


Aceasta firma nu mai are contract cu site-ul www.vreau-itp.ro si nu am fost anuntata prin mesaj de acest aspect. Am fost la programare sa fac ITP si surpriza angajatii de la ITP nu stiau nimic. Ar fi bine sa stergeti aceasta firma din oferta dumneavoastra pt ca eu am pierdut si timp si energie plus drumul pana acolo ca sa fiu refuzata politicos. Mi s-a explicat ca au lucrat candva cu acest site dar acum au renuntat si nu mai primesc programari prin ej.


O tiganie de statie de tot rahatul cu inspectori de tot rahatul am facut programare a fost confirmata si nu a aparut nici draq la ora programari am sunat nici bunul simt nu au avut sa raspunda la telefon si am plecat la alta statie ITP asa ca nu recomand tigania de "statie ITP" feritiva de astfel puncte itp


Nu am mai facut ITP-ul autotirismului la Exclusiv Auto ENB deoarece la numarul de telefon nu raspundea nimeni, m.am deplasat la locatie pentru a mi se confirma faptul ca in data de 31.08.18 urma sa fac ITP.ul la dumnealor si m.au redirectionat la cealalalt service..... motivand ca statia lor nu este functionala in acel moment... drept urmare am apelat la o alta statie fara o programare in prealabil.


Serviciile oferite sunt bune si personalul amabil. Singurul minus in experienta mea cu ei este ca am avut de asteptat aprox 40 min dar nu din vina lor.De ce spun asta, eu am facut programarea prin aceasta platforma vreau-itp.ro cu o zi inainte iar in ziua programarii i-am sunat inca de dimineata sa imi confirme insa dansii mi-au transmis ca inca nu au primit programarea de pe site , deci vina ar fi va nu au primit programarea , dar cu toatre astea au accepta sa ma primeasca imediat cum termina cu masinile ce le aveau deja be banc. Asadar o bila alba pentru cei de la Albatros si o bila neagra pentru Vreau-itp.ro fiindca se misca greu cu programarile


Am trimis pe altcineva la ITP la 11:00 (ora programata). A ajuns acolo la ora 10:45 pentru programarea de la 11 si a intrat la 12:15. Au bagat in fata vreo 3-4 masini, dupa care a intrat si masina mea. La final le-am dat o bacnota de 100 lei (70 lei era ITP-ul pe site). A emis o chitanta de 100 lei si mi-a dat-o. Le-am zis ca pe site e 70 lei, au zis ca nu, ca e 100. Persoana care m-a reprezentat acolo a plecat spre masina, dupa care anagajatul a venit cu 30 lei si i-a luat chitanta. In final am platit 70 lei, dar fara chitanta. Traiasca ROMANIKA!! Asa merg lucrurile la noi, noi nu putem functiona altfel.Raspunsul service-ului:Buna ziua.Vreau sa va semnalez urmatoarea problema:pe data 18.08.2018 ,ora 11:00 a fost prorgamat la noi pt ITP pe vreauitp.ro ,auto Dacia Duster cu nr. inm. B------.Clientul (a trimis pe altcineva dupa cum spune in feedback) s-a prezentat in data de 17.08.2018 ora 11:00 pt itp(deci cu o zi mai devreme) si a trebuit sa astepte la rand aprox. o ora in plus pentru ca noi deja aveam programari facute,drept urmare ne-a lasat o recenzie care ne dezavantajeaza, dar noi consideram ca nu este corect in totalitate pt. ca nu e vina noastra ca dansul nu a putut respecta programarea si a venit cu o zi mai devreme.Va atasez dovezi in acest sens: poza cu programarea pe vreauitp.ro,poza cu masina din statia itp cu ora afisata pe poza,recenzia clientului cat si o lista cu tarifele practicate de noi,deoarece clientul a scris si faptul ca a platit initial 100 ron si nu i s-a parut normal pt. ca a inteles ca doar 70 ar trebui sa plateasca, dar ulterior i s-a facut reducere si a achitat 70 ron, in conditiile in care pe site avem afisat clar faptul ca pentru autoturismele de teren practicam tariful de 150 lei si oferim reducere doar pana la 100 lei (nu 70lei)pentru aceasta categorie si intradevar pentru autoturisme (ex. berlina) avem pret 100 lei si oferim reducere cu pret final de 70 lei.Eu am luat legatura si cu persoana care s-a prezentat la ITP ,i-am explicat situatia ,dar doamna a fost nemultumita ca i-au intrat alte masini in fata si ca dansa era la noi de la ora 11:00 si ca nu i se pare normal.i-am explicat si faptul ca cel mai corect era ca dansa sa anuleze programarea din data de 18.08.2018 si sa o refaca tot pe site la dvs. in orice alta data (mai devreme sau mai tarziu) ii convenea dansei,pentru a avea si noi o evidenta clara si a evita astfel de situatii.A fost atentionata ca pretul de baza este 150 lei si se reduce doar pana la 100 lei pt. masina dansei,dar pana la urma a fost taxata doar cu 70 lei pt. ca dansa sa vada ca noi suntem corecti si inclinati catre client si 30 lei nu este o suma pt care sa dezamagim clientul si am preferat sa-i pierdem in situatia de fata ,tocmai ca nemultumirea dansei sa dispara.Multumesc.o zi bunaRaspunsul Vreau-ITP.roIn primul rand multumim ambelor parti ca folosesc cu incredere platforma noastra. Este posibil ca in unele cazuri sa apara si mici neintelegeri, de aceea ne bucuram cand se gasesc solutii.Consideram ca personalul de la statia ITP Adexpert a rezolvat cu succes problema D-lui Tornea care a trimis pe altcineva, cu alt tip de masina decat cea programata si cu o zi mai devreme.In nota generala a statiei Adexpert nu se va tine cont de punctajul oferit de Dl. Tornea.Multumim de intelegere! 350c69d7ab


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page